Boonstraat 2E 9220 Moerzeke Hamme
winkel : 0496 66 49 95 -

bedrijf : 0476 41 22 02 -

fruitvereecken@skynet.be

het hele jaar door

De appel- en perenoogst van fruitbedrijf 'Joris Vereecken' uit Moerzeke is het jaar rond verkrijgbaar. Dankzij de unieke ULO-bewaring ('ultra low oxygen' of 'zeer lage zuurstof'), blijven onze appelen en peren steeds krokant en erg smaakvol. Dit verschil proeft u meteen! 

Ondanks onze eigen strenge fruitsortering, bieden wij onze oogst appelen en peren steeds aan tegen zeer voordelige prijzen, en dit het hele jaar door. Een uniek concept in onze regio.

Door de snelle groei van de wekelijkse verkoop van onze eigen appelen en peren, werd in 2003 deze thuisverkoop ondergebracht in het nieuwe winkelgebouw, meteen de start van "FRUIT VEREECKEN". Door de blijvende groei werd onze winkel in 2011 opnieuw fors uitgebreid en volledig vernieuwd!

perfecte bewaring


Ook het assortiment kende een enorme groei: naast onze eigen appelen en peren, kan je in onze winkel ook een ruim gamma dagverse groenten en tal van andere fruitsoorten vinden. Ook pure fruitsappen, droge vruchten, honing, confituren, tapas, salades, soepen, kleine gerechtjes en exclusieve delicatessen behoren tot ons vast assortiment. Al onze producten zijn van uitmuntende kwaliteit aan uiterst scherpe prijzen ! Dagelijks zoeken wij voor U de betere fruit- en groentensoorten uit bij de lokale boeren en op de groothandelsmarkt. Versheid is een troef bij ons, en bovendien kunnen wij alles bewaren in onze speciale koelcellen (0,8°) zodat er geen kwaliteitsverlies optreedt.

Uniek bij ons is dat onze winkelruimte ook steeds gekoeld is - zowel tijdens als na opening (min. 4-max. 10°) - waardoor de producten continu gekoeld zijn en er geen kwaliteitsverlies is bij groenten en het uitgestalde fruit niet aanrijpt. Zo kan u uw producten thuis langer bewaren, een verschil dat u meteen merkt!

geschenken

Naast ons uitgebreid assortiment producten, specialiseerden wij ons de laatste jaren meer en meer in het maken van geschenkmanden en andere originele eetcadeaus. Van klassieke fruit- en groentenmanden, tot gemengde korven met fruit, sap, honing, ... en fijne delicatessenmandjes, u vindt het bij ons allemaal. Lekker, gezond en steeds mooi verpakt, aangepast aan elke gelegenheid! De prijs kan je steeds zelf te bepalen, ook de inhoud is vrij of samen met ons uit te kiezen. Zo maken we van elk cadeau een uniek, persoonlijk geschenk! Ideetjes vind je ook steeds in onze winkel.